Verhuurd

Zonnebloemstraat 10 Doetinchem.

Te huur 125 m2 ruimte (unit 12, zie onderstaande plattegrond) aan de Zonnebloemstraat 10 te Doetinchem. Dit pand (waar voorheen cateringbedrijf de Engel was gevestigd) ligt in de fraaie wijk Oosseld/Vijverberg Zuid. Het pand is compleet afgebouwd als afhaalrestaurant c.q. kookstudio. Om het pand liggen veel (gratis) parkeerplaatsen en tegenover het pand ligt een supermarkt. De juiste ondernemer kan dit huren tegen een redelijke huurprijs en hoeft weinig te investeren. Zie foto’s.

De bestemming cf. bestemmingsplan “Stedelijk gebied 2021” is “Centrum”. De voor “Centrum” aangewezen gronden zijn bestemd voor:

  1. detailhandel;
  2. (commerciƫle) dienstverlening, niet zijnde kantoren;
  3. maatschappelijke voorzieningen.
  4. instellingen voor cultuur en ontspanning, niet zijnde attractieparken;
  5. horeca, in de vorm van: horeca categorie 1 (daghoreca en restaurant).

Voor de huurvoorwaarden of het plannen van een bezichtiging kunt u bellen met 06 50 68 42 87 of mailen naar info@ultimovastgoed.nl

Verhuurd

Zonnebloemstraat 2-4 Doetinchem.

We hebben 390 m2 top winkelruimte te huur aan de Zonnebloemstraat 2-4 te Doetinchem. Deze ruimte is in nieuwstaat en heeft alle voorzieningen zoals vloer, plafond, 3 toiletten, keuken, installaties, alarm, eigen parkeerplaatsen. Dit is bijvoorbeeld de ideale locatie voor de succesvolle webshop ondernemer die een eigen winkelpand wil aanhuren tegen een redelijke huurprijs en daar niet in wil investeren in de afbouw; dit pand is geheel nieuw en afgebouwd. Aarzel niet en vraag vrijblijvend een bezichtiging aan door te mailen naar info@ultimovastgoed.nl

Verhuurd

Steenstraat 10 Wijk bij Duurstede.

De ideale locatie voor de ambitieuze automotive ondernemer. Pand is ca. 250 m2 met ca. 400 m2 buitenruimte voor het stallen van auto’s. Zie foto’s. Ruim bestemmingsplan. Bestemming bedrijf categorie 1 en 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten. Ook taxibedrijf is toegestaan.

Nadere informatie: mail naar info@ultimovastgoed.nl